E-cigarete

elfbar

Nakon što je uočio rastuću potrebu za prirodnim okusima, kao i činjenicu da sa svakom novom godinom pristupi elektroničkom pušenju postaju sve raznolikiji, ELFBAR je 2018. godine usmjerio svoje napore na razvoj inovativnih proizvoda s pametnim sustavom grijanja. Krajnji cilj je pružiti svojim korisnicima bolje okuse kao i bolji užitak tijekom vejpanja, pri čemu su ključne riječi kojima se brand vodi užitak, pouzdanost i obogaćeno iskustvo. Nakon stotine provedenih eksperimenata, razvijen je proizvod s najkvalitetnijim komponentama koje osiguravaju izrazito čist okus i korisnički orijentiran dizajn koji zadovoljava zahtjeve naših klijenata.

Svaki vape donosi jedinstven užitak

Strategija kompanije

ELFBAR strastveno je posvećen pružanju vrhunskog iskustva korisnicima putem kreativnih pametnih rješenja, tehnologije e-tekućina i učinkovite distribucije. Ključni je cilj iskoristiti jedinstvenu sposobnost dizajniranja i razvoja vlastitih grijaćih spirala, aktivatora i e-tekućina kako bi klijentima ponudili jedinstvena iskustva u svijetu e-cigareta, e-tekućina i općenito usluga koje brand pruža. Orijentacija prema ljudima, inspirirajući okusi i inovativni dizajn čine ELFBAR liderom u industriji.

Filozofija proizvoda

ELFBAR inzistira na kontinuiranom očuvanju kvalitete i sigurnosti sirovina. Zahvaljujući upotrebivisokokvalitetnih sastojaka, njihove formule garantiraju bogatstvo i punoću okusa. Duboka analiza doživljaja i ljudske percepcije vejpanja ključna je za postizanje vrhunskog osjećaja i okusa.

Jedinstveni dizajn proizvoda potaknuo je ELFBAR da stavi korisnička iskustva u središte i da podržava tu filozofiju u svim proizvodima. Riječ je o brandu koji se koristi vodećim komponentama u industriji, ali koji također vjeruje da izvanredne komponente same po sebi nisu dovoljne za stvaranje vodećih proizvoda u industriji. Ono što ELFBAR zaista izdvaja je ekskluzivna tehnologija prilagodbe hardvera, što proizvod i brand čini jedinstvenima i neponovljivima.

Voditeljica prodaje - potrošačka elektronika:

Jasminka Vidaković

jasminka.vidakovic@bijelic-co.hr

+385 91 620 9112

Voditelj prodajnih predstavnika:

Alen Hnatek

alen.hnatek@bijelic-co.hr

+385 91 2000 753