Stores

Xiaomi poslovnice u Zagrebu, Splitu i Osijeku

Jednostavan i pristupačan način kupovine Xiaomi pametnih telefona, Smart Home i lifestyle loT uređaja.

Nedugo nakon što smo 2017. godine uspostavili distribuciju Xiaomi proizvoda na području Hrvatske, Slovenije, Crne Gorfe 2018. godine. Iste godine svoj Xiaomi store dobio je i Zagreb, u jednom od najpopularnijih zagrebačkih shopping centara – Arena Centru. Na krilima izvrsnih rezultata, a prateći potrebe tržišta u naredne dvije godine, otvorili smo i reprezentativne trgovine u Splitu i Osijeku.

U ponudi Xiaomi storea nalazi se veliki broj najnovijih pametnih telefona koji svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom svakodnevno osvajaju globalna tržišta i kupce te širok izbor Smart Home i lifestyle uređaja koji svakodnevnicu čine jednostavnijom, ugodnijom, sigurnijom kroz Smart Living koncept.

Xiaomi shopping iz udobnosti doma!

Brz, jednostavan i pristupačan shopping Xiaomi proizvoda možete obaviti i online na web shopu mi.hr.

Živim pametno na venkon.hr

Kako je naše poslovanje raslo, a samim time i broj brandova koje zastupamo, krajem 2021. godine odlučili smo se za pokretanje web shopa venkon.hr!
Venkon.hr nudi zanimljivu lepezu proizvoda iz koncepta Smart Home. U njegovoj ponudi možete kupiti proizvode brandova poput 360 Smart Life koji se prezentira kroz pametne usisavače i dječje satove; brzorastući brand Amazfit satova; Imilab brand koji nudi izvrsne pametne satove.