Trgovine

Xiaomi poslovnice u Zagrebu, Splitu i Osijeku

Jednostavan i pristupačan način kupovine Xiaomi pametnih telefona, Smart Home i lifestyle loT uređaja.

Nedugo nakon što smo 2017. godine uspostavili distribuciju Xiaomi proizvoda na području Hrvatske, Slovenije i Crne Gore 2018. godine, iste godine svoj Xiaomi store dobio je i Zagreb, u jednom od najpopularnijih zagrebačkih trgovačkih centara – Arena Centru. Na krilima izvrsnih rezultata, a prateći potrebe tržišta u naredne dvije godine, otvorili smo i reprezentativne trgovine u Splitu i Osijeku.

U ponudi Xiaomi eStore poslovnice nalazi se veliki broj najnovijih pametnih telefona koji svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom svakodnevno osvajaju globalna tržišta i kupce te širok izbor Smart Home i lifestyle uređaja koji svakodnevnicu čine jednostavnijom, ugodnijom i sigurnijom kroz Smart Living koncept.

Xiaomi kupnja iz udobnosti doma!

Brzu, jednostavnu i pristupačnu kupnju Xiaomi proizvoda možete obaviti i online na internetskoj trgovini mi.hr.

Živim pametno na venkon.hr

Kako je naše poslovanje raslo, a samim time i broj brandova koje zastupamo, krajem 2021. godine odlučili smo pokrenuti internetsku trgovinu venkon.hr!
Venkon.hr nudi zanimljivu lepezu proizvoda iz koncepta Smart Home. U njegovoj ponudi možete kupiti proizvode brandova poput 360 Smart Life koji se prezentira kroz pametne usisavače i dječje satove, brzorastući brand Amazfit satov, kao i Imilab brand koji nudi izvrsne pametne satove.